slechts 378,- €

Het Griekse eiland Santorini een idyllische vakantiebestemming! Ga op vakantie naar dit prachtige eiland in 2017, geniet van de Griekse zon en cultuur! Zonvakantie Santorini vanaf €378, incl. vlucht, transfer en hotel! Vertrek is op 15 mei 2017!

Santorini

Santorini is één van de mooiste eilanden van Griekeland. Wil je de karakteristieke witte huisjes met blauwe daken zien? Breng dan een bezoek aan het dorpje Oia! Ook de ruïnes van Thira zijn de moeite waard en die liggen vlakbij de verblijfsplaats! Het zand op vele stranden is zwart van kleur vanwege de vulkanische oorsprong.

Je overnacht in een appartement van Villa Athanasia. Ontspan aan het zwembad of bezoek het plaatse Perissa. Dit ligt ten zuidoosten van Fira en heeft een lang zwart-kiezelstrand. Hier vind je leuke restaurants, bars en tavernes. Op Tripadvisor krijgt het 2,5 sterren.

Panoramic view of Santorini, Greece iStock_000089536317_Large-2

Wil jij naar het idyllische Santorini? Boek dan snel!

screenshot van de deal

378-euro-santorini
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)