slechts 289,- €

Kreta is de bekendste en een van de meest populaire Griekse eilanden. En geen wonder. Met zijn variërend landschap, fijne stranden en gezellige dorpen heeft Kreta alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie. Voor maar €289 kun jij al 8 dagen genieten van de Griekse zon, inclusief retourvlucht, transfer en verblijf.  Vertrek is 24 oktober!

Panoramic view of the sea coast with turquoise water.

Kreta is al jaren één van de populairste zonbestemmingen in Europa. Een perfecte mix van cultuur, zon, prachtige natuur, een groot aantal stranden, gezellige Griekse dorpjes, een rijke geschiedenis, bruisend uitgaansleven, lekker eten in combinatie met de Griekse gastvrijheid maken dit eiland de ideale plek voor jouw zonvakantie!

Je verblijft in het appartementencomplex Acrogiali wat dichtbij het strand ligt. Op nog geen paar meter lopen sta je al met je voeten in het zand. Wissel een dagje strand af met een dagje aan het zwembad in de tuin van het complex. Voor vertier en eten kun je terecht in het gezellige centrum van Malia op ongeveer 750 meter lopen.

Sunset on the Crete with little church

screenshot van de deal

wtc-kreta
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)