Ik heb nu wel een hele vette Griekenland deal gevonden! Voor een goede prijs naar prachtig Corfu voor €149 inclusief vlucht, transfer en verblijf in goed hotel! Hooppaa, tijd om die koffer in te pakken: vergeet je slippers, zwemkledij en zonnebril niet!

Korfu shutterstock_121035571-2

Zonnebril op, motor aan, raampje naar beneden en ineens overvalt het onbezorgde vakantiegevoel je. Ontdek de diepblauwe baaien, pittoreske dorpen en de prachtige stranden van dit groene eiland. Corfu wordt natuurlijk niet voor niets het ‘Smaragdeiland‘ genoemd. Tel hier een hotel nabij het strand, waar je dagelijks van alle maaltijden geniet, bij op en je hoeft niet langer te zoeken naar je volgende vakantiebestemming!

Je overnacht in Villa’s Metel in Kontikali. Deze kleine oase is een paradijsje voor echte rustzoekers. Je kunt er heerlijk zonnen bij het zwembad, maar ook rustig een boekje lezen in de schaduw. Genoeg uitgerust? Je bent zo in de hoofdstad, Corfu-stad. Hier vind je allerlei gezellige pleinen en mooie, historische bezienswaardigheden. Op Zoover krijgt het complex een goede score van 8,4/10.

vakantie Corfu

Zie jij jezelf wel genieten onder dat Griekse zonnetje? Boek dan snel!

Boek de deal!

corfu

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

slogan Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram 🙂

appstoreBadgegoogleBadge

guru

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)