Adembenemende Fjordencruise Noorwegen

Incl. overnachtingen op cruiseschip o.b.v. volpension

  • Hotel nvt
  • Luchtvaartmaatschappij Onbekend
  • maaltijden Volpension
P.p. vanaf € 699,-

Dat de Noorse natuur prachtig is, hoef ik je niet te vertellen. En hoe kun je de fantastische fjorden nou beter bekijken, en fotograferen, dan vanaf het water? Met deze mooie aanbieding kom je langs het meest adembenemende natuurschoon en doe je onder andere hoofdstad Oslo aan. Je verblijft op een luxe cruiseschip op basis van volpension en je vertrekt uit Amsterdam. Deze reis maak je nu vanaf slechts €699. Schip ahoy!

Noorwegen

Nieuw Statendam

Tijdens deze droomcruise verblijf je op het gloednieuwe cruiseschip Nieuw Statendam dat pas sinds 2017 de wateren onveilig maakt (Nee, grapje! Hartstikke veilig natuurlijk). Je verblijft in een Binnenhut, maar tegen bijbetaling kun je ook een Buiten- of Balkonhut boeken of zelfs een eigen Suite! Op dit cruiseschip zul je je geen moment vervelen want er is genoeg te zien en te doen aan boord. Ontspan bijvoorbeeld in het wellness centrum of beproef je geluk in het casino. Tijdens de gehele reis geniet je van de luxe van volpension. Maak je op voor een rondreis die je nooit meer zult vergeten!

Noorwegen

Waanzinnige Fjordencruise Noorwegen

Welkom in het adembenemende land van de imposante fjorden, schilderachtige havens en prachtige steden: Noorwegen! Tijdens deze onvergetelijke rondreis op een cruiseschip kun je genieten van de adembenemende natuur die deze regio zo bijzonder maakt. Steile bergflanken, kristalheldere wateren en heldergroene bergen trekken aan je voorbij. Je vertrekt vanuit Amsterdam en vaart onder andere langs Oslo, Kristiansand en Flåm. De volgorde van de route is afhankelijk van je vertrekdatum. Bekijk hier de complete route van deze droomrondreis. Kijk ook eens hier wat de beste reistijd is voor Noorwegen. Lees ook mijn Oslo tips.

Sognefjorden in Noorwegen

screenshot van de deal

Noorwegen cruise