Beleef een adembenemende rondreis Japan

Inclusief vluchten, hotels, treintickets en vele extra's

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
slechts € 1999,-

Rondreis door Japan, dat klinkt aanlokkelijk toch? Japan, het land van zo veel extremen, zo veel cultuur en traditie gemixt met zo veel moderniteit en – laten we eerlijk zijn – rariteit. Een fascinerende bestemming waar elke reiziger met een voorliefde voor het ontdekken van andere culturen écht een keer geweest moet zijn. Geen enkel land is vergelijkbaar met Japan. Het is dan ook niet gek dat een rondreis Japan het altijd zo goed doet bij mijn volgers, want of je nou een stadsmens of natuurwens, een geschiedkundige of een trendsetter bent: Japan heeft alles in de aanbieding voor jou! Bekijk hier alle mogelijke data en verdere details voor deze prachtige reis!

rondreis Japan

Rondreis Japan

Met deze rondreis Japan ontdek je het land van de rijzende zon. Als ik je een garantie kan geven dan is het wel dat deze reis je onmogelijk onberoerd laat en het zeer zeker een onuitwisbare indruk op je zal maken. Japan is een land waar geen woorden voor zijn omdat je een woordenboek aan woordenschat nodig zult hebben. De cultuur en traditie worden gekenmerkt door een enorm respect voor elkander en een sterk gevoel van eer. Dit maakt de Japanners dan ook zo’n openhartig en vriendelijk volk, waar je zeker met open armen ontvangen zult worden. Je rondreis Japan brengt jou van stad naar binnenland zodat je alle highlights meemaakt. Van Tokio tot Mount Fuji, van Kanazawa tot Kyoto en Hiroshima tot Osaka: je leert alle kanten van dit land kennen tijdens deze unieke rondreis Japan. Voor een volledig overzicht van jouw reisprogramma kijk je hier!

Meer weten over Japan? Lees mijn Travel Magazine artikelen over het bamboebos in Kyoto en de kersenbloesemtijd. Wil je weten wanneer je het beste deze kant op kunt reizen? Lees er alles over in mijn beste reistijd voor Japan. Toch op zoek naar een andere reis? Bekijk dan mijn pagina’s met de beste deals voor jouw perfecte rondreis en andere verre reizen!

rondreis Japan

screenshot van de deal

screenshot