Beleef een adembenemende rondreis Japan

10-daagse groepsrondreis inclusief vluchten, hotels, treintickets en vele extra's

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten €25
  • CO2 compensatie Inclusief
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Gegarandeerd vertrek!
Holidayguru tipt 06.09.19 tot 15.09.19
P.p. vanaf € 2095,-

Rondreis door Japan, dat klinkt aantrekkelijk toch? Japan, het land van zo veel extremen, zo veel cultuur en traditie gemixt met zo veel moderniteit en – ook wel een beetje – rariteit. Een fascinerende bestemming waar elke reiziger met een voorliefde voor het ontdekken van andere culturen écht een keer geweest moet zijn. Geen enkel land is vergelijkbaar met Japan. Ontdek het nu zelf tijdens deze prachtige 10-daagse groepsrondreis.

rondreis Japan

Rondreis Japan

Met deze rondreis Japan ontdek je het land van de rijzende zon. Als ik je een garantie kan geven dan is het wel dat deze reis je onmogelijk onberoerd laat en het zeer zeker een onuitwisbare indruk op je zal maken. Japan is een land waar geen woorden voor zijn omdat je een woordenboek aan woordenschat nodig zult hebben. De cultuur en traditie worden gekenmerkt door een enorm respect voor elkaar en een sterk gevoel van eer. Dit maakt de Japanners dan ook zo’n openhartig en vriendelijk volk, waar je zeker met open armen ontvangen zult worden. Je rondreis Japan brengt jou van stad naar binnenland zodat je alle highlights meemaakt. Van de neonlichten Dotonbori tot het bewandelen van een oude postroute tussen Kyoto en Edo en natuurlijk een uitgebreid bezoek aan Tokio, je leert alle kanten van dit land kennen tijdens deze unieke rondreis Japan. Voor een volledig overzicht van jouw reisprogramma kijk je hier!

Meer weten over Japan? Lees mijn Travel Magazine artikelen over het bamboebos in Kyoto en de kersenbloesemtijd. Wil je weten wanneer je het beste deze kant op kunt reizen? Lees er alles over in mijn beste reistijd voor Japan.

rondreis Japan

screenshot van de deal

Screenshot deal