Heerlijke agriturismo in Toscane

Inclusief vluchten uit Zaventem, ontbijt en wijnproeverijen!

  • Hotel Agriturismo Relais Campiglioni
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 150,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3Dtoscane%26affid%3DAgriturismoRelaisCampiglioniJuni18%26produit%3D250417" text="Hier boeken"]

Verken de schatten van de regio vanuit deze leuke agriturismo Toscane, tussen Siena en Firenze. De pittoreske Agriturismo Relais Campiglioni is een sfeervolle, geheel gerestaureerde boerderij met twee zwembaden. In de aanbieding zijn 2 wijnproeverijen en een truffel- en wijnproeverij inbegrepen. Een prachtige deal, dus boek snel!vakantie Toscane agriturismo

Agriturismo Toscane

Elke ochtend zal er een heerlijk ontbijt voor je klaar staan in de sfeervolle agriturismo. Wellicht zitten er een paar huisgemaakte taartjes bij! Daarnaast kunnen wijnliefhebbers genieten van 3 wijnproeverijen en 1 truffelproeverij (inclusief). In de zomer kun je genieten van (1 gratis sessie in) de jacuzzi. Het zwembad wordt verwarmd door zonnepanelen! Het landgoed rondom de agriturismo bestaat verder uit twintig hectare met wijngaarden, fruitbomen en olijfbomen. Op Tripadvisor krijgt deze locatie een uitstekende score van 4.5 van de 5 sterren en een Certificaat van Uitmuntendheid. Je begrijpt dat het hier goed toeven is! Verschillende restaurants in de regio geven bovendien korting aan bezoekers van de Agriturismo Relais Campiglioni.

Agriturismo Relais Campiglioni

Toscane: Florence, Sienna en Pisa

Toscane heeft ontzettend veel te bieden. Natuurlijk vormt Florence een van de hoogtepunten in de regio.  Waan je in de renaissance: de indrukwekkende Duomo, de Piazzale Michelangelo en de Piazza della Signoria zijn plaatsen die je niet wilt overslaan. Meer naar het zuiden ligt het pittoreske Sienna en ook de toren van Pisa is op anderhalf uur rijden nog prima te bereiken van je agriturismo in Toscane!

Hier vind je mijn beste Toscane tips! Zoek je toch een andere vakantie? Bekijk dan mijn pagina met de beste deals voor jouw perfecte Italië vakantie.

Agriturismo Relais Campiglioni Wat let je nog? Ontdek de culturele schatten en het prachtige landschap van Toscane!

screenshot van de deal

Screenshot Voyage Prive