Zomervakantie in een uniek boshuisje

Té leuke boshut op een ecologisch park in de Soesterduinen

Holidayguru tipt 16.07.21 tot 19.07.21
P.p. vanaf € 177,-

Slaap deze zomer in een te gek boshuisje in Soesterberg en laad jezelf helemaal op in de natuur. Ga er een weekendje op uit voor €177 of boek een midweekje voor €238. Ook in de zomervakantie!

Airbnb Back to your Woods

Dit leuke boshuisje in de Soesterduinen heeft de bijpassende naam ‘Back to your Woods’ gekregen. Midden in de natuur, laad jij jezelf hier weer helemaal op. Wanneer je het houten huisje binnenstapt, komt de ontspannen sfeer je gelijk tegemoet. De grote woonkamer met keuken is comfortabel ingericht en de palletkachel houdt de boel lekker warm. Verder beschikt het huisje over alle luxe, er zijn drie slaapkamers met comfortabele bedden en is er een badkamer met bad. Voor wanneer je toch even moet werken, zijn er verschillende werkplekjes ingericht. Zo werk je in alle rust jouw takenlijstje af.

Vakantie in de Soesterduinen

De fietstochten en wandelroutes op de Utrechtse Heuvelrug liggen voor het oprapen. Struin door de Soesterduinen of slinger al fietsend door de bossen. Voor een dagje ultieme ontspanning breng je een bezoekje aan het luxe wellnesscentrum Thermen Soesterberg. Wil je toch wat meer actie ondernemen? Sla een balletje op de golfbaan of neem een kijkje bij één van de voorstellingen in het openluchttheater de Cabrio. Door de centrale ligging van het boshuisje bereik je grote steden als Amsterdam, Utrecht of Amersfoort in no time. 

screenshot van de deal

Airbnb Back to your Woods