Boshuisje met sauna op de Veluwe

Ontspannen in de natuur!

Holidayguru tipt 06.03.21 tot 08.03.21
P.p. vanaf € 131,-

Word wakker tussen de fluitende vogeltjes, maak een romantische boswandeling en warm heerlijk op in je eigen sauna – dit boshuisje op de Veluwe is een geweldige plek om tot rust te komen. Boek nu een weekendje weg in deze te gekke Airbnb voor €131 per persoon.

Casa da Luz

Verscholen tussen de bossen op de hoek van een rustige camping ligt Casa da Luz, een sfeervol vakantiehuis waar je je even kunt terugtrekken uit de dagelijkse hectiek. Dit boshuisje heeft twee slaapkamers en is geschikt voor vier personen. Op koudere dagen kun je met een glaasje wijn of een mok warme chocolademelk lekker opwarmen bij de houtkachel. Of duik de sauna in! Op de overdekte varanda van het huisje is het ook heerlijk om je te verliezen in een goed boek en in de tuin kun je relaxen in de hangmat.

Veluwe vakantie

Deze charmante chalet vind je in de Veluwse bossen; een van de mooiste natuurgebieden ligt dus aan je voeten. Strik je beste wandelschoenen en slinger door het groene landschap of klim op je fiets voor een mooie tocht over de Veluwe. Vanuit dit huisje sta je ook snel bij het Veluwemeer.

screenshot van de deal

ss_veluwe9