Boshuisje met sauna op de Veluwe

Een lang weekend relaxen!

  • Schoonmaakkosten Al verrekend in de totaalprijs
  • Servicekosten Al verrekend in de totaalprijs
Holidayguru tipt 12.03.21 tot 15.03.21
P.p. vanaf € 188,-

Trek er samen een lang weekend op uit en logeer in dit leuke boshuisje op de Veluwe. Voor €188 per persoon boek je een lang weekend in dit vakantiehuis, dat onder andere een sauna heeft. Dat wordt genieten!

Casa da Luz

Verscholen tussen de bossen op de hoek van een rustige camping ligt Casa da Luz, een sfeervol vakantiehuis waar je je even kunt terugtrekken uit de dagelijkse hectiek. Dit boshuisje heeft twee slaapkamers en is geschikt voor vier personen. Op koudere dagen kun je met een glaasje wijn of een mok warme chocolademelk lekker opwarmen bij de houtkachel. Of duik de sauna in! Op de overdekte varanda van het huisje is het ook heerlijk om je te verliezen in een goed boek en in de tuin kun je relaxen in de hangmat.

Veluwe vakantie

Deze charmante chalet vind je in de Veluwse bossen; een van de mooiste natuurgebieden ligt dus aan je voeten. Strik je beste wandelschoenen en slinger door het groene landschap of klim op je fiets voor een mooie tocht over de Veluwe. Vanuit dit huisje sta je ook snel bij het Veluwemeer.

screenshot van de deal

Screenshot deal