Finse kota met privé jacuzzi!

Luxe Airbnb met alpaca's in de tuin

Holidayguru tipt 11.04.21 tot 13.04.21
P.p. vanaf € 127,-

Aan de rand van de Brabantse bossen vind je deze te leuke Finse kota. Maak je op voor een mini-vakantie met privé jacuzzi en alpaca’s in de tuin! Voor €127 ga je er even helemaal tussenuit.

Airbnb de Zandhoef

Waan jezelf in Finland met een verblijf in deze knusse kota in Brabant. Midden in de natuur word je vrolijk begroet door Dirk en Will de alpaca’s en kom je helemaal tot rust in de jacuzzi onder de sterrenhemel. Dit huisje ligt tegen een weiland aan en aan de rand van het bos. Het recept voor een heerlijk ontspannen minivakantie! De kota is van allegemakken voorzien en is knus ingericht met een keukentje, heerlijk bed en badkamer met regendouche.

Vakantie Brabant

Stap de natuur in voor een mooie wandeling of ga off road en cross door het bos op je mountainbike. In de pittoreske straatjes van het plaatsje Eersel zijn verschillende parels verspreid die je meer vertellen over de geschiedenis van het sfeervolle dorpje. Voor een bezoekje aan de grotere steden stap je in de auto en tour je naar Eindhoven of Tilburg. Het huisje ligt dicht bij de Belgische grens, dus hop naar de overkant en ontdek van onze zuiderburen je allemaal te bieden hebben.

screenshot van de deal

Airbnb de Zandhoef