Luxe wellness vakantie in Twente

Vakantieboerderij met infrarood sauna, jacuzzi en privé terras

  • maaltijden Ontbijt
  • Servicekosten Inbegrepen
  • Ideaal voor koppels Hotel voor koppels
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 28.05.21 tot 30.05.21
P.p. vanaf € 287,-

Gun jezelf wat rust en ultieme ontspanning in een natuurlijke omgeving: boek een wellness vakantie in Twente. Plan een mini retreat voor €287 inclusief jacuzzi, sauna en ontbijt!

Erver Klein Avest

Bubbelen in de jacuzzi met uitzicht op de Normandische boomgaard of zweten in de sauna, een verblijf in de vakantieboerderij op Erve Klein Avest is een ware wellness retreat! Vind rust en ruimte in de natuur en geniet van het uitzicht op Landgoed Twickel. ’s Ochtends word je verwend met een heerlijke fles bubbels en een ontbijtje met lekkere streekproducten. Op een zonnige dag lees je een goed boek op je ligbedje in de tuin of drink je een wijntje op je privéterras. Wat wil een mens nog meer?

Vakantie in Overijssel

De boerderij ligt aan de rand van het pittoreske dorpje Delden. Leer al wandelend over de cultuur en historie van de gemeente. Of zoek de stad op en rijd in een kwartiertje naar het centrum van Hengelo. Duik het bos in en ga op zoek naar kasteel Twickel en de plaatselijke houtzagerij. Sla een balletje op één van de twee golfbanen in de buurt of huur een fiets bij de boerderij en ontdek al trappend de omgeving.

 

screenshot van de deal

Erve Klein Avest