Speel toerist in eigen land in het oerhollandse Giethoorn en verblijf in een vintage-stijl vakantiehuis. Voor €51 per persoon overnacht je op een toplocatie aan de grachten van Giethoorn. Voor nog meer waterpret boek je tegen een kleine meerprijs ook een bootje en privéjacuzzi.

Gieters Gruttertje

Wat een heerlijk optrekje is Gieters Gruttertje. De hippe Airbnb heeft een schitterende vintage inrichting en ligt ook nog eens op een toplocatie aan het water. Spring in de kano en peddel door de grachten of huur een bootje bij de eigenaar voor een ontspannen vaartocht. Het huisje is geschikt voor vier personen en beschikt over een ruime keuken, een binnentuin met veranda aan het water en diverse smart-tv’s en filmschermen door het hele huis, waaronder een groot scherm bij de jacuzzi. Zet een leuke filmp op, trek een fles wijn open en bubbel er op los!

Vakantie Giethoorn

Ben jij al eens in Giethoorn geweest? Het ‘Venetië van het Noorden’ is al jaren razend populair onder buitenlandse toeristen, maar het is hoog tijd om dit pittoreske waterdorpje met eigen ogen te bewonderen. Huur een bootje, kano of SUP en peddel door de grachten land oerhollandse boerderijen en heel veel natuurschoon. Vergeet je camera niet mee te nemen, want hier vind je heel wat fotomomentjes!

screenshot van de deal

ss_giethoorn