Slaap in een tiny house aan het water

Knus huisje met zonnige tuin in Zoeterwoude

Holidayguru tipt 14.04.21 tot 16.04.21
P.p. vanaf € 100,-

Trek je terug in de natuur, breng een bezoekje aan de stad of ga een dagje luieren aan het strand, vanuit deze tiny house in Zoeterwoude kan het allemaal. Je boekt al een minivakantie in eigen land voor €100 per persoon!

Hans & Jans Tiny House

Aan het water van Zoeterwoude vind je het knusse huisje Hans & Jans Tiny House. Dat het huisje slechts een oppervlakte van 18 vierkante meter heeft maakt het niet minder gezellig! Plof neer op de bank in de knusse zithoek, kook de lekkerste gerechten in de keuken en droom weg in het heerlijke Auping bed op de vide. Via de openslaande deuren stap je jouw eigen tuin in. Lees een boekje onder de pergola, steek de barbecue aan of pik wat zonnestraaltjes mee terwijl je geniet van het kabbelende water.

Vakantie in Zuid-Holland

Een vakantie in Zoeterwoude heeft voor ieder wat wils. De keuze aan fiets- en wandelroutes is reuze. Stap op je stalen ros en verken het Groene Hart per fiets of zet je stappenteller aan en maak een mooie wandeling door het landschap. Voor een dagje stad ben je binnen 10 minuten in Leiden. Vanuit hier bereik je steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag in een mum van tijd. Ga jij liever een dagje relaxen op het strand? Ook dat is mogelijk! Vanuit het huisje sta je in een half uurtje met je voeten in het zand!

screenshot van de deal

Airbnb Hans & Jans