Overnacht in een Airstream

Glamping midden in het bos!

Holidayguru tipt 13.06.21 tot 15.06.21
P.p. vanaf € 108,-

Barbecueën bij zonsondergang en marshmallows roosteren voor de deur van je unieke camper; deze deal is perfect voor wie nog een staycation in Nederland zoekt! Voor €108 verblijf je twee nachten in deze bijzondere Airstream die midden in het bos staat.

Airstream op camping Het Bos Roept!

De naam verklapt het al; camping Het Bos Roept ligt midden in het Robbenoordbos. Hier kun je je tentje opzetten, maar veel leuker is het om in een van de originele huisjes te overnachten. Zoals de Airstream! Deze bijzondere camper in Amerikaanse stijl is voorzien van een keukentje, eigen toilet en een bed dat bij aankomst al opgemaakt is. ’s Avonds steek je de barbecue aan en rooster je marshmallows bij de vuurschaal. Met het ondergaande zonnetje op de achtergrond!

Staycation in het Robbenoordbos

Vanaf deze camping slinger je zo met de fiets of de benenwagen het bos in. Daarnaast ligt Den Oever op loopafstand van het huisje en is ook Den Helder niet ver weg. Hier kun je op de boot stappen voor een dagje Texel! Houd je wel van wat avontuur? Huur dan een mountainbike en volg de uitdagende route door het Dijkgatbos.

screenshot van de deal

Screenshot deal