Overnacht op een oude boerderij in Breda uit 1902 en kom helemaal tot rust in de groene omgeving. Boek nu jouw minivakantie in eigen land met de grootste bijbehorende tuin die je ooit hebt gezien voor slechts €148 per persoon.

Huize Druivelaar

Deze moderne bed & breakfast heeft een Scandinavische inrichting en is van alle gemakken voorzien. Fris je op in de badkamer met regendouche, kijk tv in de slaapkamer en geniet van een glas wijn op het terras in de druivenkas. De entree van deze unieke Airbnb ligt in de ruim honderd jaar oude druivenkas aan dit huisje. Geniet iedere ochtend van een heerlijk biologisch ontbijt met lokale producten en kom helemaal tot rust in een geheel groene omgeving met het geluid van fluitende vogeltjes. Pluk je eigen frambozen, Japanse wijnbessen, bramen, kruisbessen en appels in je eigen stadstuin van 2600m2.

Weekendje Breda

Het huisje ligt aan de Van Gogh fiets route door Breda. Maak een mooie tocht met de leenfietsen en kom meer te weten over deze schilder. Of breng een bezoek aan de gezellige stad Breda en bewonder alle historische bezienswaardigheden. Voor de echte shop liefhebbers is Oranje Zuid een echte aanrader! Hier liggen bijzondere winkels, boetiekjes en je kunt hier heerlijk lunchen. Let op: met de huidige coronamaatregelen moet je bij alle winkels een tijdslot reserveren. Zodra de pretparken weer open gaan, kan een dagje Efteling natuurlijk niet ontbreken.

screenshot van de deal

Screenshot van deal