Trendy houten huisje in Kempen

Terug naar de natuur!

Holidayguru tipt 16.04.21 tot 19.04.21
P.p. vanaf € 179,-

Dit houten huisje in het Belgische Kempen is de perfecte ontsnapping in de natuur. Knijp er tussenuit en boek een ontspannen weekendje weg voor €179.

Eco-vriendlijke blokhut

Trek je terug uit het drukke leven en zoek de natuur op. Dit trendy houten huisje is alles wat je daar voor nodig hebt. De blokhut is met oog voor detail ingericht en ook buiten zijn er genoeg faciliteiten voor een heerlijke vakantie in de natuur. Grill de lekkerste maaltijd op de barbecue of geniet van een geweldige zonsondergang vanaf de veranda. En dat allemaal met het gefluit van de vogeltjes op de achtergrond! Het houten huisje is geheel eco-vriendelijk. Zo wordt de energie opgewekt met zonnepanelen en het water gewonnen uit grondwater.

Vakantie België

Tussen de stille bossen en uitgestrekte prairies van Kempen kom je helemaal tot rust. Rondom Kempen vind je de mooiste wandel- en fietsroutes van Vlaanderen. De steden Retie en Kasterlee zijn slechts een fietstocht verwijderd. Breng een bezoek aan de plaastelijke windmolen of ga gezellig picknicken bij het nabijgelegen meer. Heb je behoefte aan avontuur? Pak een kayak en peddel over het water!

screenshot van de deal

Airbnb Kempen