Karakteristiek vakantiehuis in Drenthe

Vlakbij Giethoorn!

Holidayguru tipt 24.03.21 tot 26.03.21
P.p. vanaf € 114,-

Doorbreek de dagelijkse sleur en ga er een paar dagen op uit in deze té leuke Airbnb in Drenthe. Dit mooie vakantiehuis is de perfecte plek om de mentale batterij weer helemaal op te laden.

Achterhuis Koekange

Deze woonboerderij uit 1862 is volledig omgetoverd tot een prachtige Airbnb. Het achterhuis heeft een ruime woonkamer waar de karakteristieke kenmerken van dit historische pand nog volop in terugkomen. Kruip weg in de hangstoel en verlies jezelf in dat ene boek dat al maanden op je nachtkastje ligt, drink een wijntje op het terras of houd een Netflix avondje in de knusse zithoek. In deze Airbnb staat relaxen centraal!

Vakantie Drenthe

Dit hippe optrekje ligt in Koekange, een klein dorpje nabij Meppel. Dankzij de rustige ligging op een privé erf verblijf je hier lekker ver van de massa en kom je heerlijk tot jezelf. Ook de omgeving is de moeite waard om te ontdekken. In nog geen half uurtje rijd je naar het Dwingelderveld Nationaal Park, een prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt touren over spannende wandel- en fietsroutes. Ook Giethoorn en Nationaal Park Weerribben-Wieden liggen op een half uurtje van het vakantiehuis vandaan, perfect voor een dagje dobberen door het Venetië van Nederland.

screenshot van de deal

ss_drenthe3