Ben jij een echte paardenliefhebber of op zoek naar een uniek vakantiehuis? Deze voormalige paardenstal in Noord-Brabant boek je al vanaf €178 per persoon.

CRASH’NSTAY

Deze paardenstal is sinds september 2020 te boeken voor een overnachting, hoe gaaf is dat? De accommodatie is authentiek ingericht en heeft uitzicht over de boomgaard en landerijen. Voor een kleine meerprijs wordt er op het door jou gewenste tijdstip een ontbijt bezorgd. Het ontbijt is vers en bestaat volledig uit lokale producten.

Vakantie Noord-Brabant

Maak een mooie wandeling door de omgeving van de Airbnb. Ook de Efteling ligt niet ver van de woning vandaan voor de echte attractieparkliefhebbers. Liever een grote stad bezoeken? Ga dan naar Breda voor een wandeling langs historische monumenten zoals de Grote Kerk, het Begijnhof en Kasteel Breda. Verder kun je genieten van diverse winkels en leuke cafés. Een andere leuke stad om een kijkje te nemen is ‘s-Hertogenbosch. In Den Bosch kun je naar het NoordBrabants Museum met onder meer werken van Vincent van Gogh. Tip: vergeet geen Bossche bol te proberen, een gebakje met heerlijke chocolade en gevuld met slagroom.

screenshot van de deal

Screenshot van deal