Romantisch vakantiehuis met 1001 nacht sfeer

Met sauna en vuurhut!

  • Servicekosten Al verrekend in de totaalprijs
  • Je viervoeter is welkom Huisdieren toegestaan
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Hotel voor niet-rokers Rookvrij hotel
Holidayguru tipt 29.03.21 tot 31.03.21
P.p. vanaf € 108,-

Ontspan in een romantisch vakantiehuis met 1001 nacht sfeer in de prachtige provincie Overijssel. Voor slechts €215 verblijf je drie dagen in dit unieke huisje met sauna en vuurhut.

Romantisch 1001 nacht vakantiehuis

Je hebt de beschikking over je eigen vrijstaande woning met tuin en terras. De inrichting van dit romantische vakantiehuis komt uit India en Marokko. Je blijft dicht bij huis, maar je hebt nog steeds het echte vakantiegevoel! In de Finse sauna met boomstambuitendouche kom je heerlijk tot rust en geniet je van elkaar. Voor het gebruik van de sauna betaal je een kleine meerprijs. Dit bijzondere huisje ligt aan de IJssel en vlakbij de Veluwe en Deventer.

Verblijf Overijssel

Huur fietsen om de omgeving rondom het huisje te verkennen tijdens een heerlijke fietstocht. Bij de Airbnb is een afsluitbare ruimte beschikbaar om de fietsen te plaatsen na de fietsrit. De gastvrije hosts geven je graag tips voor mooie fietstochten of wandelingen in de omgeving. Na een mooie wandeling tussen de wilde paarden en stieren naar een oude steenfabriek of een fietstocht door de omgeving, kun je relaxen in de sauna of in de vuurhut. In de vuurhut kun je ontspannen bij het houtvuur, maar ook koken op open vuur of genieten van een heerlijke BBQ.

screenshot van de deal

Screenshot van deal