Sprookjesachtige blokhut

Uniek huisje in Overijssel!

  • Servicekosten Inclusief
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Hotel voor niet-rokers Rookvrij hotel
Holidayguru tipt 02.04.21 tot 04.04.21
P.p. vanaf € 132,-

Een weekendje er tussenuit en helemaal tot rust komen? Voor slechts €132 per persoon leef jij een weekend in een sprookje!

Sprookjesachtige blokhut

Deze prachtige hut ligt op een afgescheiden stuk bosgrond in het dorpje Laag Zuthem. Ontsnap uit het stadsleven en waan je in een sprookje in deze bijzondere blokhut. ’s Ochtends zie je eekhoorntjes door de tuin huppelen en ’s avonds trek je gezellig een flesje wijn open bij de warmte van de kachel. Er is een ruim overdekt terras op het zuiden met twee heerlijke stoelen en vrij uitzicht over het groen. Wil je de omgeving verkennen? Er staan twee fietsen klaar voor een mooie fietstocht.

Weekendje Overijssel

Ben je erg creatief, volg een een workshop potjes draaien in Zwolle. Houd je wel van een uitdaging en vind je de serie Lord of The Rings helemaal geweldig? Probeer te ontsnappen uit de te gekke The Great Escape escaperoom! Breng een bezoek aan de oude binnenstad van Zwolle met veel bezienswaardigheden, zoals Museum de Fundatie en Waanders in de Broeren. De gezellige terrasjes en de gastvrije winkeliers zorgen voor een onvergetelijke dag in deze mooie stad. Zwolle ligt slechts 20 minuten van Laag Zuthem vandaan.

screenshot van de deal

Screenshot van deal