Strandhuisje in Zeeland

Reserveer nu een van de felbegeerde plekjes voor 2021!

Holidayguru tipt 10.05.21 tot 14.05.21
P.p. vanaf € 375,-

De zomer van 2021 lijkt nog ver weg, maar met een fijne vakantie in het vooruitzicht vliegt de tijd! En waar kun je beter de zomer vieren dan in een strandhuisje aan de Zeeuwse kust? Deze vakantiehuisjes staan direct op het strand en zijn enorm populair, dus reserveer snel je plekje voor volgend jaar.

Strandhuisje in Zeeland

Wakker worden met het geruis van de zee, vanuit je bed naar de golven rennen voor een ochtenduik en ontbijten met je voeten in het zand; hoe fijn klinkt dat! Deze strandhuisjes staan direct op het strand van Dishoek in Zeeland. Deze vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en hebben zelfs een klein keukenblok. Maar het is natuurlijk nog veel leuker om een hapje te eten in een gezellige strandtent.

Vakantie aan de Zeeuwse kust

Deze strandhuisjes vind je in Dishoek, een kustplaatsje tussen Vlissingen en Zoutelande. Hier kun je als strandliefhebber je hart ophalen! Geniet van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat van de Zeeuwse kust. Wanneer de dagjesmensen hun parasols weer inklappen en op hun flipflops teruglopen naar de fiets of auto, blijf jij nog lekker hangen op het strand en trek je een flesje wijn open op je veranda.

screenshot van de deal

Screenshot deal