Ruime vakantievilla op Texel

Lang weekend uitwaaien op het Waddeneiland!

  • kamertype Villa
  • Schoonmaakkosten Al verrekend in de totaalprijs
  • Servicekosten Al verrekend in de totaalprijs

Prijs op basis van vier personen

Holidayguru tipt 20.11.20 tot 23.11.20
P.p. vanaf € 264,-

Ik ben altijd op zoek naar de mooiste vakantiehuisjes in eigen land en heb weer een mooi plekje voor je gevonden! Ga een lang weekend relaxen op Texel en verblijf in deze grote en luxe vakantievilla. Een eilandvakantie in Nederland!

Vakantiehuis Heidehof

Vakantiehuis Heidhof is een riante vakantievilla op een van de mooiste plekjes van Texel. Vanuit hier kun je mooie wandelen door het bos, de duinen of over het strand. Je hebt toegang tot de gehele villa die geschikt is voor zes personen. Het huis beschikt voor drie slaapkamers, een ruime keuken en grote woonkamer. Genoeg ruimte om samen lekker te ontspannen en een flesje wijn open te trekken! ’s Avonds kun je rondom de vuurplaats naar de sterren kijken.

Weekendje weg op Texel

Stop op de boot naar Texel voor een lang weekend uitwaaien aan het strand en in de duinen en gezelligheid met familie en vrienden. Het grootste Waddeneiland leent zicht perfect voor lange fiets-en wandeltochten, maar je kunt natuurlijk ook lekker ‘thuis’ blijven in je vakantiehuis en de lekkerste Texelse biertjes proeven!

screenshot van de deal

Screenshot deal