Schrijvershuisje op de Veluwe

Midden in het bos!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Schoonmaakkosten Al verrekend in de totaalprijs
  • Servicekosten Al verrekend in de totaalprijs
Holidayguru tipt 23.12.20 tot 27.12.20
P.p. vanaf € 188,-

Trek je tijdens de feestdagen samen met je geliefde terug in dit schattige boshuisje op de Veluwe. Voor maar €188 per persoon verblijf je tijdens kerst in deze leuke Airbnb.

Boshuisje Soeria

Boshuisje Soeria ligt aan de rand van de Veluwe en is een plek waar creatievelingen zoals schrijvers en muzikanten in alle rust inspiratie op kunnen doen en kunnen werken. Maar ook als je gewoon even weg wilt uit je eigen omgeving zit je hier helemaal goed. Het huisje heeft geen sterke internetverbinding en dus heb je eindelijk eens tijd om je op een goed boek te storten of om lange wandelingen te maken in de Veluwse bossen.

Veluwe vakantie

Trek een paar goede sneakers aan en stap tussen de oranjerode herfstbladeren door de Veluwse bossen. Misschien spot je wel een hertje of zie je en eekhoorn voorbij huppelen! Ga je liever op de fiets op avontuur? Dit boshuisje staat op een vakantiedorp waar je fietsen kunt huren. Of ga voor een mountainbike en cross over onverharde paden door het bos.

screenshot van de deal

Screnshot deal