Er zullen deze zomer ongelofelijk veel Nederlanders richting Turkije gaan tijdens de zomervakantie. Alanya is ongetwijfeld 1 van de meest populaire bestemmingen en daarom ben ik opzoek gegaan naar een hele mooie deal in deze badplaats. En via de vakantiediscounter heb ik een hele mooie aanbieding gevonden met een aantal voordelen als het gaat om de betaling van je reis. Maar daar vertel ik je zo meer over.

Vertrek is op 10 juni vanaf Schiphol met Onur Air naar Antalya waar je na aankomst per transfer naar het 4 sterren Hotel Konaktepe word gebracht. Het hotel word met een 8,2 beoordeeld en je zult hier verblijven op basis van all inclusive.  De zee heeft een temperatuur van rond de 24 graden en de algemene temperatuur ligt hier al snel tegen de 30 graden in juni. Dus met deze deal kun je genieten van de zomer en de grote massa aan toeristen voor zijn.

Deze deal is zo bijzonder want als je namelijk voor 15 februari boekt krijg je nadat je hebt betaald nog eens €57 terug gestort van de reisaanbieder. Ook is het zo dat je een aanbetaling kunt doen van 15% van de totale reissom en de rest betaal je 6 weken voor vertrek. Je kunt dus nu boeken en dan heb je nog ruim 2,5 maand om de rest van de vakantie bij elkaar te sparen. Uiteindelijk inclusief de korting betaal je maar €329.29 per persoon op basis van een reis met 2 personen. Een top prijs voor een all inclusive reis in juni.

Alanya strand_mini

Let op: Via onderstaande link is het het 1e hotel in de zoekresultaten

Hier ga je naar deze Alanya deal

alanya deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)