Mei is de perfecte maand om voor een aantal dagen naar de zon te gaan. Een soort van voorproefje voor wat hopelijk een mooie zomer zal worden in Nederland. Turkije is een land waar je lekker kunt verblijven in deze maand omdat de temperaturen vaak al ruim boven de 20 graden komen.

Zo heb ik op de website van Sunweb een 8 daagse vakantie gevonden naar Alanya. Vertrek is vanuit Amsterdam op 4 Mei. Je vliegt met de Turkse airline Pegasus vanuit Schiphol naar Antalya waarbij je naar aankomst per transfer naar Alanya word gebracht. Eenmaal aangekomen verblijf je in het 5 sterren Hotel Dinler (8.4 beoordeeld) op basis van all inclusive.
Het hotel ligt aan het strand en bied alles wat je van een 5 sterren hotel mag verwachten: zwembad, restaurants en veel meer. Je hoeft je trouwens ook geen zorgen te maken over de temperatuur want in mei is het gemiddeld rond de 23 graden met een watertemperatuur van gemiddeld 21 graden. Dus niet wachten maar boek je mei vakantie en geniet van de zon.

Artikelbild_Türkei_Alanya_Kueste-748x505_mini

Hier ga je naar deze deal

Hotel Dinler Alanya

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)