Ik kreeg de vraag of ik ook eens zou kunnen kijken naar deals in juli. Natuurlijk kan ik dat maar we moeten natuurlijk wel gelijk realistisch zijn dat de prijzen in juli en augustus een stuk hoger liggen. Mijn advies is daarom ook als je in deze maanden op vakantie moet het of begin juli of eind augustus te doen want dan zijn de prijzen nog redelijk normaal. Zo heb ik op de website van Sunweb een 8 daagse vakantie gevonden naar Alanya met vertrek begin juli. Je hebt de vluchten, transfer en verblijf in een 4 sterren Suite Hotel voor maar €384 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Je vertrek op 1 juli met Per transfer ga je naar het Elite Orkide Suite hotel wat met 7,8 en 4 sterren word beoordeeld. Het hotel ligt 350 meter vanaf het strand en is 400 meter van het centrum van Alanya. Je verblijft hier op basis van logies en je kunt voor 5 euro per dag een ontbijt er bij boeken. (Op je loopt naar de supermarkt op 20 meter afstand en haalt daar elke dag een lekker ontbijtje)

Je kunt ook op latere datum vertrekken voor een (kleine) meer prijs. Sunweb heeft nog een ruim aantal deals voor vertrek in juli en ben je dus op zoek naar een vakantie in juli dan raad ik je aan om daar te gaan kijken.

Artikelbild_Türkei_Alanya_Kueste-748x505_mini

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

Turkije Sunweb July suitehotel 389

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)