De herfstvakantie is aangebroken en nog niets geboekt maar wil je er toch nog even helemaal uit? Via Corendon heb ik een mooie aanbieding voor je gevonden. 8 dagen all-inclusive Alanya en een prachtig 5-sterren hotel voor maar €399

Je zal verblijven in het met een 8.4 beoordeelde 5-sterren all-inclusive Club Paradiso hotel. Omdat het hotel op een berg ligt heb je een prachtig uitzicht over de zee en de stad. Verder heeft dit resort alles wat je kunt verwachten van een 5-sterren complex waaronder 4 zwembaden, bars, BBQ restaurant een babysit service en de kinderprogramma’s zijn geheel in het Nederlands (!)

Vertrekken doe je nog in de herfstvakantie op 23 oktober vanuit Amsterdam met Corendon Dutch Airlines naar Gazipasa, Turkije, alwaar je per transfer naar je hotel gebracht zal worden.

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken!

Artikelbild_Türkei_Alanya_Kueste_3

Snel d'r op uit in de herfst! Meer van dit soort deals...

Screen Shot 2014-10-13 at 1.06.36 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)