Wow, als je nog op zoek bent naar een heerlijke vakantie met vertrek in deze maand dan heb ik toch echt wel een hele mooie deal voor je gevonden op de website van Sunweb. Wat dacht je van 12 dagen naar de Algarve inclusief vluchten, transfer en verblijf in een zeer goed 3 sterren appartement voor maar 274 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Deze week word het 20 graden in de Algarve dus met vertrek op 24 maart zal het zeker elke dag 20 + graden zijn. Je vertrek vanuit Amsterdam met Transavia richting de Algarve. Na aankomst ga je per transfer naar Albufeira waar je in het 3 sterren en met een 7,9 beoordeelde Club Albufeira appartement zult overnachten. Dit complex bied je heen heerlijk zwembad met een mooie tuin, een gratis shuttle bus naar het centrum en nog veel meer. Perfect voor iedereen die niet een heel groot budget heeft maar toch op zoek is naar een geweldige deal.

Beschikbaarheid is beperkt en vertrek is alleen maar op 24 maart mogelijk voor deze prijs. Dus wees snel want op is op en weg is weg. Ik wens je in ieder geval al veel plezier.

Artikelbild_Algarve_Kueste_Sonne_Felsen

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

albufeira

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)