Op naar wonderschoon Sicilië. Ontdek dit schitterende eiland in alle luxe met deze unieke combinatie van all-inclusive strandvakantie en cultuurtrip. Verblijf 8 dagen o.b.v. all-inclusive in een mooi hotel met zwembad en maak 3 indrukwekkende stadsexcursies! Dit alles inclusief retourvlucht en luchthaventransfer voor maar €479!

21-02sicilie

Ah, La Bella Sicilia, het is als liefde op het eerste gezicht. Het grootste eiland van Italië is omgeven door de Middellandse Zee, vol verschillende culturen en het aanknopingspunt met de Arabische en Afrikaanse landen. Op het eiland is het genieten van een gevarieerd landschap met groene wouden, goudbruine heuvels, olijfgaarden en vele citroen- en sinaasappelplantages; een keur aan geuren en kleuren. Tel daar de fraaie architectuur, het warme klimaat, de bijzondere keuken en je hebt de perfecte vakantie voor de boeg! Tijdens je verblijf maak je drie excursies: naar Siracusa – stad van Aristoteles –, een dubbelexcursie naar barokstad Ragusa Ibla en chocoladestad Modica, en het prachtige Catania met zijn centrum opgetrokken uit zwarte lavasteen van de Etna!

Je uitvalsbasis voor deze reis is ofwel het President Sea Palace Hotel***, ofwel Club Eloro***. Beide resorts beschikken over mooie zwembaden, restaurants, bars en entertainment. Je verblijf op basis van all-inclusive, dus je hoeft je nergens druk om te maken!

14-4sicilie-noto

Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

screenshot van de deal

sicilie
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)