Error fare! All-inclusive 5* hotel in Egypte

7 dagen inclusief vluchten, transfer en verblijf!

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij Corendon Dutch Airlines
  • maaltijden All-inclusive
  • transfer Inclusief
Holidayguru tipt 25.11.17 tot 01.12.17 Hurghada
P.p. vanaf € 76,-

Update ► helaas is deze deal niet meer geldig. Bekijk hier mijn andere aanbiedingen voor een goedkope vakantie naar Egypte.

Wow, wat heb ik weer een fantastische deal gevonden in een heerlijke vakantie bestemming: Hurghada, Egypte. Aarzel geen moment en boek snel deze error fare voor slechts €76! Voor een prikkie zit jij nog deze maand met je voetjes omhoog bij het prachtige zwembad genietend van een cocktail en geen zorgen aan je hoofd want je verblijft o.b.v. all-inclusive! All-inclusive hotel in Egypte: 7 dagen in een 5* resort voor slechts €76, incl. vluchten en transfer!

Hurghada bruist! Deze gezellige badplaats aan de Rode Zee, wordt omringd door een ongerept woestijnlandschap en een kristalblauwe zee met een unieke onderwaterwereld. Het is daarom ook hét paradijs voor duikers-snorkelliefhebbers. Maar ook surfers weten hun weg hier naartoe te vinden, door de constante wind zijn de voorzieningen ideaal. Het centrum van de stad bestaat uit: Sakkala het nieuwe en moderne deel van de stad met luxueuze resorts, een prachtige jachthaven en een sprankelend nachtleven. En het oude deel Dahar, waar je kunt slenteren over de grote souk en kennis kunt maken met het echte Egypte.

Je hoort ter plaatse waar je zult overnachten en wordt op de stoep van het hotel afgezet voor een prachtige vakantie!

error fare Egypte

Error fare voor een 5-sterrenvakantie naar Egypte – snel zijn met boeken!

screenshot van de deal

Egypte