slechts 278,- €

Voor een geweldige vakantie ga je naar het mooie Griekse eiland Rhodos! Geniet hier van de heerlijke Griekse keuken, kom meer te weten over de rijke geschiedenis van het eiland en ga naar het strand om daar te ontspannen, zwemmen en om een boekje te lezen in de stralende zon. Je verblijft op basis van all-inclusive, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken!

Rhodos Beach shutterstock_314966468_smaller

Rhodos kent heerlijke, gouden stranden, prachtige natuur en een hoop historie, waaronder schitterende tempels. Er is voor ieder wat wils! Wie van pittoreske dorpjes houdt moet zeker een bezoekje brengen aan Lindos, een idyllisch dorpje in een prachtige baai. Ook Rhodos-Stad, dat modern en historisch tegelijk is, is een bezoek meer dan waard. Hier vind je bijvoorbeeld het middeleeuwse centrum, de oude stadsmuur en de akropolis! Je mag natuurlijk ook gewoon een paar dagen op het strand gaan liggen, want er is niets mis met wat ontspanning!

Je uitvalsbasis voor deze ontspannen vakantie is het Fantasy Hotel in Kolymbia, vlak bij het strand. Dit rustig gelegen hotel is ideaal voor een relaxte zonvakantie. Rust uit aan het zwembad of op het strand en doe je te goed aan al het lekkers wat in het hotel geserveerd wordt. Je verblijft namelijk op basis van all-inclusive, dus je hoeft je helemaal nergens druk om te maken!

rhodes 1

Ga jij op deze heerlijke vakantie naar Rhodos? Boek dan snel, je kunt volgende week al vertrekken!

screenshot van de deal

04-5rhodos
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)