slechts 329,- €

Wat lijkt het me heerlijk om in de winter van dit jaar 8 dagen lang op Tenerife te verblijven en te genieten van zon, zee en strand. Helaas ben ik druk aan het zoeken naar jullie vakanties, dus gaat het mij niet lukken. Maar jij kan dit wel doen! Nu voor maar €329! Vertrek is op 11 december.

Puerto Santiago, Tenerife

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden. Evenals de buureilanden is het een eiland van vulkanische oorsprong. De grootste vulkaan van het eiland is El Teide, die met 3718 meter meteen de hoogste berg van Spanje is. Het eiland Tenerife wordt gekenmerkt door hoge bergformaties die grofweg van het noordoosten tot aan het zuidwesten lopen. Aan weerskanten dalen de hellingen steil af naar zee. De noordelijke en westelijke helft van Tenerife heeft begroeide en vrij vruchtbare valleien waar tevens uitgestrekte bananenplantages voorkomen.

Tijdens deze vakantie overnacht je in het driesterrenhotel Blue Sea Callao Garden in het zuidwesten van Tenerife. Het hotel bevindt zich in een natuurlijke omgeving met 4 zwembaden en tennis-, squash- en minigolfbanen. Het complex beschikt over een bar en een restaurant, waar internationale gerechten worden geserveerd. Blue Sea Callao Garden ligt op 5 minuten van het strand, dat je bereikt via een licht hellende weg. Op Zoover krijgt dit hotel een score van 7,2/10

Punta Brava town on Tenerife island

Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

screenshot van de deal

tenerife-329-euro-all-inclusive
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)