slechts € 549,-

Wow, dit is vakantie zoals vakantie hoort te zijn. Geniet van een volledig verzorgde, ultra all inclusive vakantie in een 5* hotel in Marmaris in Turkije. Vertrek last-minute voor €549 naar deze prachtige vakantiebestemming. Deze prijs is inclusief vluchten, transfers en 5* all inclusive verblijf. Boek jouw zonvakantie hier! 

Ultra All-Inclusive vakantie Marmaris

All inclusive Marmaris

In het zonnige Marmaris vind je een grote bazaar waar je naar hartenlust kunt shoppen. Voor de feestbeesten zijn er uitgaanscentra, zoals Barstreet en Long Beach. Ga zeker ook eens op excursie, want in de buurt liggen veel interessante bezienswaardigheden. Maak een dagtocht naar de Kalkterrassen in Pamukkale of duik de geschiedenis in en bekijk de oude stad Efeze! Voor jong en oud is hier wat te doen en daarom leent deze bestemming zich voor zowel families als ook voor vrienden op reis! Wil je meer weten over deze regio, de rest van Turkije, of zoek je toch een andere Turkije deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Turkije vakantie.

Vakantie Turkije

Ideal Prime Beach Hotel

Ideal Prime Beach is een populair resort aan de mooie Egeïsche kust in de oergezellige badplaats Marmaris. Dit heerlijke resort met een keur aan faciliteiten, verzorgde kamers en heerlijk eten is echt iets voor jou! Waan je in luxe in dit geweldige hotel en ga genieten van een onbezorgde vakantie. Ideal Prime Beach ligt direct aan het strand. Het gezellige centrum en de haven van Marmaris liggen op 2,5 kilometer afstand. Je verblijft hier op basis van ultra all-inclusive, wat inhoudt dat je je helemaal nergens zorgen over hoeft te maken. Op Tripadvisor krijgt deze accommodatie een goede beoordeling van 4 van de 5 punten.

Marmaris

screenshot van de deal

Screenshot Turkije