Ben jij niet zo oranje-gezind en ben je tijdens koningsdag liever niet in Nederland? Wees dan gerust, want ik heb hier een super idee voor je…ga toch lekker een weekje naar Antalya!

Hoe lekker…straks zit je daar heerlijk te genieten van de zon terwijl de massa’s aan Nederlanders en toeristen in de regen aan het feesten zijn. Gewoon even lekker buiten in de Turkse zon met je ogen dicht en even helemaal nergens aan denken met een lekker drankje in de hand. Maak een wandeling op de uitgestrekte zandstranden, of ga lekker zwemmen of een watersport beoefenen -en er is natuurlijk niets mis met gewoon lekker lui zonnen op aan schitterende baai!

Op 22 april vertrek je met Arkefly vanuit Eindhoven naar Antalya. Ik adviseer je hier de taxi te nemen naar het met een 7,3 beoordeelde Eftalia Aqua Resort & Spa, waar je zal verblijven op basis van logies. Dit top 5-sterrenhotel ligt direct aan het strand en het centrum ligt op niet al te grote afstand. Het hotel beschikt over 4 restaurants, 7 bars en 3 snackbars en in het aquapark kan je flink genieten! Jouw kamer is uitgerust met alle gemakken en je hebt toegang tot gratis wifi.

Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Knipsel_antalya2

Boek nu deze deal! Bekijk deze deal

Knipsel_vakantiediscounter

 

 

 

269 beoordelingen zoover

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)