Verblijf in deze unieke accommodatie op hoogte voor slechts €59 per persoon. Dit vakantiehuisje ligt op vakantiepark ’t Rheezerwold in de provincie Overijssel.

Anthropod

Deze te gekke Anthropod is alles wat je nodig hebt voor een avontuurlijk verblijf op hoogte. Kijk uit het raam en geniet van het uitzicht over de landelijke omgeving. Dit huisje is dit jaar nieuw geopend. Jij bent één van de eerste bezoekers. Er is plek voor maximaal vier personen, waarvan twee volwassenen en twee kinderen. Gaan de kinderen gezellig mee? Er zijn veel speeltuinen in de buurt waar zij zich lekker kunnen vermaken.

Vakantie Overijssel

Huur een kano bij verhuurbedrijf de Vecht en maak een mooie tocht door de natuur. Kom meer te weten over dieren in dierenpark Wildlands Adventure Zoo Emmen en breng een bezoek aan de schattige aapjes of de prachtige vlinders. Vraag bij de receptie naar de vele wandelmogelijkheden in de omgeving. Ook het vakantiepark zelf heeft veel faciliteiten zoals een binnen-en buitenzwembad, fiets- en skelterverhuur, een sauna, animatie en verschillende sportvelden.

screenshot van de deal

Screenshot van deal