Als je een ultieme Caribische vakantie wilt ervaren, dan zit je wel goed op Antigua! Op dit prachtige strand-omringde eiland met verleidelijk blauwe water kan je heerlijk ontsnappen aan de alledaagse drukte. En met deze super deal komt dat wel heel dichtbij!

Naast genieten van de mooiste stranden, snorkelen en duiken (in Deep Bay!) kan je de historie van dit eiland leren kennen bij Nelson’s Dockyard. Dit is een oud jachthaven uit 1745 en is een top-sightseeing locatie in Antigua. Echt een must-do, dus! Ga snorkelen en kajakken met een van de vele excursiebedrijven. Of je nou een dagje avontuur / extreme sporten / ontspannen wilt, het kan allemaal. Geniet van de local seafood restaurants; een echte aanrader is Papa Zouk, eiland’s favoriete seafood place. Struin over de ‘Public Market‘ en ga helemaal op in het levendige eilandleven. Ga naar Indian Town national Park voor natuur en vergeet niet Stingray City te bezoeken, een favoriete sight-seeing spot voor Toeristen.

Op 9 december vertrek je vanuit Amsterdam met British Airways naar St. John’s luchthaven in Antigua. Ik raad je aan hier een taxi te nemen naar het met een 7.6 beoordeelde Ellen Bay Inn. Dit 3-sterrenhotel ligt dichtbij het strand en beschikt onder andere over een restaurant, gratis WiFi en hulp bij excursies plannen. Wel zo handig toch?

Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Caribbean_Antigua_Beach

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals...

Knipsel_Antigua

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)