Eindexamenreis naar Lloret de Mar

Inclusief vluchten en appartement

  • Hotel AR Santa Anna 2
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Brussels South Charleroi Airport
  • Luchtvaartmaatschappij Transavia
  • maaltijden No Catering
  • Je viervoeter is welkom Huisdieren toegestaan
Holidayguru tipt 08.10.17 tot 13.10.17 Lloret de Mar
P.p. vanaf € 169,-

Eindexamenreis naar de Costa Brava, wie wil dat nou niet? Na al dat geploeter is het tijd voor ontspannen en waar kan dat nou beter dan in Lloret de Mar. Je gaat al op vakantie naar de Costa Brava voor slechts €169, inclusief vluchten en appartement. Maak je op voor zon, zee en heel veel feest!

vakantie costa brava

Appartement in Lloret de Mar

Je appartement in Lloret de Mar is centraal gelegen. De Santa Anna Appartementen liggen vlakbij veel restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Ook het strand ligt op loopafstand. Je zult verblijven in een 2-kamer appartement met kitchenette en balkon. Op Zoover ontvangen de AR Santa Anna II appartementen een goede score van 7.7.

vakantie costa brava

Bouw je feestje aan de Costa Brava

Laat het regenachtige Hollandse weer achter je, de zee is hier heerlijk van temperatuur. Geniet bij een glaasje wijn van de lekkerste tapas, paella en andere lokale delicatessen. Het voorjaar is ideaal geschikt om de omgeving te verkennen. Trek naar pittoreske vissersdorpjes of vertrek een dagje naar Barcelona. Hier vind je mijn beste Costa Brava tips! Wil je meer weten over de Costa Brava, de rest van Spanje, of zoek je toch een andere Spanje deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Spanje vakantie.

vakantie costa brava

screenshot van de deal

Lloret de Mar vakantie