Overnacht in een kasteeltoren in de Ardennen

Uniek weekendje weg in België

  • Boekingskosten geen!
  • Beoordeling 9,2
  • Prijs op basis van vier personen
Holidayguru tipt 17.04.21 tot 19.04.21
P.p. vanaf € 123,-

Til je vakantie bij onze zuiderburen naar een hoger niveau en overnacht in een oude kasteeltoren! Voor €123 per persoon verblijf je een weekend in dit unieke vakantiehuis in de Ardennen. Dat wil je!

Kasteeltoren in de Ardennen

Dit vakantiehuis vind je op een bijzondere locatie midden in de Ardennen. Je overnacht hier in de voormalige conciërgewoning van een kasteel. De historische details van het gebouw zijn bewaard gebleven, maar het huisje is verder wel van alle moderne gemakken voorzien. Zo heeft deze accommodatie twee slaapkamers en twee badkamers (waarvan een met bad!), een gezellige woonkamer met houtkachel en een tuin met barbecue. Fijn voor zwoele zomeravonden!

Weekendje weg in de Ardennen

De Belgische Ardennen liggen op slechts een paar uur reizen van Nederland en toch waan je hier in een totaal andere wereld. Strik de veters van je wandelschoenen of slinger op de fiets of mountainbike door de glooiende heuvels, langs glinsterende beekjes en door de groene bossen. Ben je een echte avonturier? Daag jezelf uit en ga raften, rotsklimmen of abseilen in de Ardennen. Stel jij liever je smaakpapillen op de proef, vind dan je weg naar een bierbrouwerij!

screenshot van de deal

Screenshot deal