Update: de April data is niet meer boekbaar maar daarvoor is er nu plek in september!

Aruba is een bestemming die je niet vaak op mijn blog ziet. De reden hiervoor is makkelijk: Er zijn weinig deals naar Aruba te vinden. Waar je dus bijna elke dag wel een deal hebt naar Curaçao is een deal naar Aruba schaars en vandaar dat ik helemaal blij ben dat ik nu eindelijk eens weer een deal naar Aruba met je kan delen welke je kunt boeken op de website van Arke.

Met vertrek op 13 April  vlieg je vanuit Amsterdam met Arkefly naar Aruba waar je na aankomst per transfer naar het met een 8,1 beoordeelde Arubiana Inn gaat. Je slaapt hier op basis van logies en met een supermarkt op maar 200 meter haal je zelf elke ochtend een lekker ontbijt. Het strand ligt op 800 meter en het hotel heeft ook een zwembad op zich en bied je gratis wifi aan in de openbare ruimtes. Het is heer heerlijk relaxen en genieten en aangezien de deal naar Aruba echt niet vaak voorbij komen raad ik je dan ook aan om gelijk te boeken.

Let op: Er zijn nog 2 plekken beschikbaar dus op = op ! Wees snel!

Artikelbild_Aruba

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

aruba deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)