slechts € 448,-

Op vakantie naar Aruba, wie wil dit nou niet? Geniet van de stralende Caribische zon op Eagle Beach, ga op verkenningstocht en ontdek het eiland op eigen houtje! Wist je dat Aruba bekend staat als ‘Happy Island?’ Waarom? Er is maar een manier om daar achter te komen, dus pak je koffers. Bekijk hier de deal en boek snel deze voordelige reis naar Aruba!

Caribbean_Aruba_006

Aruba vakantie

Waar kun je beter van een welverdiende vakantie genieten dan op het heerlijke eiland Aruba? De accommodatie ligt aan Eagle Beach, waar je kunt relaxen op de witte stranden. Er zijn ook mogelijkheden tot watersporten voor de actieve vakantieganger. Oranjestad ligt op zo’n 10 kilometer afstand, dus breng zeker een bezoekje aan de stad en bekijk de karakteristieke en felgekleurde gebouwen. Wil je weten wanneer de beste reistijd is om het eiland – of de rest van het Caribische gebied – te bezoeken? Bekijk dan mijn aparte pagina vol info over de beste reistijd voor het Caribisch gebied! Wil je tips voor je vakantie op Aruba? Lees dan mijn Aruba-tips! En hoe zit dat eigenlijk met die roze flamingo’s? Lees hier alles over flamingo’s op het strand van Aruba!

Aruba vakantie zomervakantie
Arubiana Inn

Arubiana Inn

Tijdens de vakantie slaap je in de Arubiana Inn, een rustig verblijf met een supermarkt en een buitenbad. Het ultieme vakantiegevoel krijg je met een boek in de hand in een van de hangmatten aan het zwembad! Zit je liever met je voeten in het zand? Dan kun je bij de receptie een ligstoel huren. Op je kamer vind je een handige koelbox en in de bibliotheek kun je een goed boek uitzoeken. Op Tripadvisor krijgt het hotel een geweldige beoordeling van 4 van de 5 sterren en een certificaat van uitmuntendheid! Dat wordt genieten!

Strand op Aruba

screenshot van de deal

Screenshot van de aanbieding