Ik heb op de website van Arke een top deal gevonden naar het zonnige Aruba! Geniet nu van een 9-daagse vakantie inclusief vluchten, transfer en verblijf in een goed beoordeeld hotel nu voor maar €679!

Aruba staat bekend als ‘one happy island‘! Gastvrije bevolking, tropische palmstranden, prachtige hotels, gezellige bars en restaurants maken Aruba één van de meeste populairste Caribische bestemming. Voor wie een dagje wilt winkelen moet zeker een bezoekje brengen aan de vrolijk gekleurde hoofdstad van Aruba, Oranjestad!

Verblijven doe je in hotel Perle D’or wat in het binnenland van Aruba ligt. Dit is een prima uitvalbasis voor je vakantie. Het is een gezellig en eenvoudig hotel met vriendelijk personeel. Ik raad je aan om een auto te boeken om het mooie eiland te verkennen!

Vertrekken doe je op vrijdag 17 april vanuit Amsterdam met de Dreamliner van Arke richting Aruba, waarvandaan je per transfer naar het hotel gebracht wordt.

Geniet jij binnenkort op de prachtige zandstranden van Aruba? Boek dan snel, want dit is een vakantie die je moet meemaken! 

Caribbean_Aruba_004

Boek hier deze top deal! Bekijk hier meer deals!

arke

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)