Voor diegene die mijn blog al langer volgen is het geen nieuws dat ik helemaal dol ben op de Verenigde Arabische Emiraten. Ik hou van de warmte, de cultuur, de luxe, de onbegrensde mogelijkheden en dat de Emiraten echt, maar dan ook echt, alles te bieden heeft wat de wereld rijk is. Van luxe grootste shopping malls, tot hoogste gebouwen, tot eten vanuit alle mogelijke windstreken tot de meest luxe autos en goedkope benzine tot prachtige stranden en natuur. Serieus, ik zou daar zo mijn elke seconde van mijn leven kunnen slijten!

En het mooie van alles is dat de Emiraten goed betaalbaar zijn in verhouding tot andere luxe bestemmingen. Vaak vind ik dus ook mooie en goedkope deals naar Dubai voor je, maar deze keer kon ik mijn ogen niet geloven. Het is zeker niet de goedkoopste deal, maar €869, – per persoon voor 4 nachten in het ongelooflijk hemelse 5-sterren Atlantis op de Palm is echt gewoon bizar!!!! Normaal begint de goedkoopste kamer in dit hotel vanaf de €600,- per nacht!!!

Met je verblijf in dit onbeschrijfelijk mooie 5-sterren hotel hoef je eigenlijk niet meer Dubai zelf in. Het hotel heeft alles al en meer… Van Aquaventure Waterpark, tot zwemmen met dolfijnen en zeeleeuwen, tot restaurants, spa’s, privé-stranden, ontelbare winkels en nachtclubs, scuba-diving, tennisvelden, gyms, helicopter-platform, een compleet onderwaterwereld en aquariums, ga zo maar door. Maar natuurlijk kun je ook heel makkelijk en snel van het hotel naar het centrum van Dubai komen om daar alle pracht en praal van de stad te aanschouwen.

Op 1, 8 of 15 december vlieg je met Transavia vanaf Amsterdam in 6,5 uur naar Dubai alwaar je in de middag aankomt en met de inbegrepen transfer naar het Verloren Atlantis word gebracht. Hier verblijf je voor 3 nachten in hemelse sferen.

Ik zeg dusss: op naar een heerlijke coctail op het strand.. boek nu!! op=op

MiddleEast_UAE_Dubai_Atlantis_Night

Boek deze bizar hemelse deal nu! Andere zon bestemmingen...

Screen Shot 2014-11-12 at 2.02.00 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)