Laatste kans: Aanbieding attractie- en vakantiepark Slagharen!

Inclusief overnachtingen en toegang tot het attractie- en waterpark

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Inclusief Entree attractiepark Slagharen
  • Ook toegang tot waterpark Aqua Mexicana
  • Geschikt voor gezinnen Gezinsvriendelijk
Holidayguru tipt 07.10.20 tot 09.10.20
P.p. vanaf € 65,-

Maak je klaar voor een uitje vol plezier, avontuur en waterpret in attractiepark Slagharen vanaf slechts €65 per persoon. Voor deze kleine prijs krijg je toegang tot het attractiepark en overnacht je in wigwam. Let opdeze deal is nog beschikbaar tot 20 september!

Attractie- en vakantiepark Slagharen

Tijd om je onder te dompelen in de wereld van het wilde westen, tijd voor een ritje naar Slagharen! In attractie- en vakantiepark Slagharen veranderen de kinderen op slag in stoere cowgirls of cowboys. Er vinden spectaculaire wildwestshows plaats en ze kunnen natuurlijk de spannende attracties uittesten. Wat dacht je van de nieuwste aanwinst in vakantiepark Slagharen: de duizelingwekkende achtbaan Gold Rush met een triple launch? Deze achtbaan is zeker niet voor mensen die bang uitgevallen zijn; enkel voor de echte stoere cowboys en cowgirls! Natuurlijk kun je het ook iets rustiger aan doen, bijvoorbeeld door een ritje te maken in de monorail, vanaf waar je een prachtig uitzicht over het park hebt. Zo zijn er nog talloze andere attracties in Slagharen, dus genoeg te beleven voor jong en oud, waaghals of rustzoeker! Goed om te weten: Slagharen heeft extra coronamaatregelen genomen om een veilig verblijf in het park te waarborgen. 

Jouw verblijf in vakantiepark Slagharen

Je verblijft tijdens deze reis in vakantiepark Slagharen, wat bij het attractiepark hoort. Je verblijft in een ‘Wigwam Deluxe’, wat geschikt is voor twee volwassenen en vier kinderen. Heb je even genoeg van alle achtbanen en zin in wat waterpret, ga dan lekker zwemmen en plonsen in Aqua Mexicana waar je je even op een tropisch strand in Mexico waant.

screenshot van de deal

ss_slagharen