10-daagse autorondreis door Italië

Via het Gardameer, Toscane en Pisa!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • maaltijden Halfpension
  • Boekingskosten €19,95
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Neem een frisse duik Buitenzwembad aanwezig
Holidayguru tipt 04.10.20 tot 13.10.20
P.p. vanaf € 379,-

Raampje open, radio aan en vol gas naar Italië! Deze te gekke autorondreis neemt je mee langs een aantal van de mooiste regio’s van Italië: het Gardameer, Toscane en Zuid-Tirol. Voor slechts €379 boek je deze 10-daagse autovakantie, inclusief alle hotelovernachtingen en dagelijks ontbijt én diner. Let op: deze reis is op basis van eigen vervoer. 

Roadtrippen door Italië

De eerste stop van jouw roadtrip door Italië is het Gardameer. Je verblijft drie nachten in een 3* hotel met zwembad aan de oever van het meer. Vervolgens rijd je verder naar het beeldschone Toscane. Maak een roadtrip door de rollende heuvels of neem een kijkje in Florence. Na een paar dagen in Toscane vervolg je je reis naar Zuid-Tirol waar je de laatste dagen van je vakantie doorbrengt. Je hoeft tijdens deze vakantie niet in de keuken te staan of te zoeken naar leuke restaurantjes, want het ontbijt én het diner zitten dagelijks al bij deze deal inbregrepen.

screenshot van de deal

Screenshot deal