slechts 641,- €

Laat het vlakke Nederland achter je en zet koers richting een onvergetelijke ervaring: een rondreis langs de hoogtepunten van adembenemend Oost-Canada. Laat je betoveren door de prachtige natuurgebieden van dit land: van wilde natuur tot imposante, besneeuwde bergtoppen en bezoek bekende steden zoals Montreal, Ottawa en Toronto. Je boekt deze avontuurlijke rondreis per camper al vanaf €641 inclusief vliegtickets, camper en 2000-kilometerpakket!

Horseshoe Falls Canada iStock_000070041445_Large-2

Camper vanaf Toronto

In Toronto haal je jouw camper op voor een rondreis door het oosten van Canada. De grote meren en schitterende steden als Montréal zijn zeker de moeite waard! Je bepaalt zelf waar je naartoe gaat, maar de reisspecialisten van WTC hebben alvast een voorbeeldroute opgesteld. Naast Toronto en Montréal staan ook Québec city, Ottawa en het Algonquin Provincial Park op de route. Wie in het oosten van Canada is, wil misschien ook de Niagara Falls wel even meepakken. Een boottochtje op de Maiden of the Mist hoort er dan bij. In mijn Travel Magazine vind je tips voor het maken van een roadtrip door Canada.

Zoek je toch een andere rondreis? Kijk dan op mijn pagina met een overzicht van de beste deals voor jouw perfecte rondreis! Er staan veel camperreizen en autorondreizen door Canada en Amerika tussen.

 

NorthAmerica_Canada_Toronto_009

Ga jij deze avontuurlijke rondreis aan? Boek je camper vandaag nog!

 • Avontuurlijk rondreis per camper door het oosten van Canada v.a. €641!
  • Reisperiode: zelf te bepalen, goedkoopste vertrekdata in oktober 2017 en mei 2018
  • Reisduur: 15 dagen
  • Luchthaven van vertrek: Amsterdam
  • Bestemming: Toronto, Canada
  • Inclusief camperhuur, 2000 kilometerpakket
  • Boekingkosten: exclusief
  • Prijs: Vanaf €641 per persoon op basis van een reis voor vier personen

screenshot van de deal

camper Canada
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)