Heb jij altijd al eens naar Bali gewild, maar dacht je altijd dat je het niet kon betalen? Dan heb ik nu een deal gevonden die je waarschijnlijk wel kan betalen! Voor maar €899 kan je 10 dagen genieten op dit prachtige Indonesische eiland!

Vertrekken doe je op 26 of 27 augustus vanuit Amsterdam. Je vliegt met Cathay Pacific naar Densapar, waarvandaan je per transfer naar het hotel gebracht wordt. Het hotel waar je zal verblijven is het 3-sterren en met een 8.2 beoordeelde: Wina Holiday Villa. Dit hotel beschikt o.a. over een restaurant en meerdere zwembaden. Daarnaast is het strand ca. 100 meter verwijderd van het hotel en hoef je maar een paar minuten te lopen naar leuke winkeltjes.  Verblijven doe je op basis van logies en ontbijt.

Kan je niet wachten om af te reizen naar Bali? Boek dan snel, want er zijn nog maar een paar stoelen beschikbaar in het vliegtuig!

Artikelbild_Bali_Palmen_Abends

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Scherm Bali

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)