Arke heeft zojuist opnieuw een zeer goede deal naar Bali online gezet. Bali word eigenlijk hiermee als bestemming steeds goedkoper, betaalbaarder en belangrijker: bereikbaarder voor heel veel mensen. Aangezien het prijsverschil tussen deze deal en een vakantie naar een land zoals Egypte of Tunesië niet erg groot is.

Vertrekken doe je op 3 juni vanuit Amsterdam en vliegen doe je met Cathay Pacific. Na aankomst op de luchthaven van Denpasar ga je per transfer naar het 3 sterren en met een 8,2 beoordeelde Wina Holiday Villa. Hier zul je verblijven op basis van logies met ontbijt in een luxe kamer. Het hotel bied je natuurlijk ook een lekker zwembad maar wat nog veel beter is, is dat het strand op maar 100 meter afstand ligt!

Ook hier is het aantal plekken beperkt dus voor iedereen die een lekkere vakantie naar Bali zoekt dan heb je hier een heerlijke vakantie tegen een zeer scherpe prijs.

Artikelbild_Bali_Bucht_Boote

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

Bali Arke Wina Holidayvilla May 699

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)