Turkije, Griekenland, Italië. Het klinkt allemaal zo normaal. Je kunt heerlijk genieten in deze landen, maar waarom doen we niet eens een keer gek en gaan we wat verder weg? Ik heb namelijk een hele goede 10-daagse deal gevonden naar Bali voor maar €799. (op basis van een reis voor 2 personen)

Vertrekken doe je op 11 mei vanaf Schiphol. Je vliegt met Cathay Pacific naar Bali, waarvandaan je per transfer naar het resort wordt gebracht. Dit met een 7.3 beoordeelde resort is gebouwd in Balinese bungalowstijl en ligt middenin een tropische tuin. Het beschikt o.a. over een restaurant met oceaanuitzicht, een groot buitenzwembad en een spa. Ook is het resort gelegen naast een parelwit strand. Genoeg ingrediënten voor 10 geweldige dagen dus!

Bali is een fantastisch eiland waar je echt een keer geweest moet zijn. Ik raad je dus aan om heel snel te boeken, aangezien de beschikbaarheid zeer beperkt is!

Artikelbild_Bali_Indonesien_Pura_Ulun_Danu_temple_Beratan-748x497_mini

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Bali

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)