Wow, Arke heeft op dit moment een geweldige deal naar Bali: Een 16 daagse reis inclusief vluchten, transfer en een goed hotel met ontbijt voor maar €775 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken doe je op 28 of 30 april vanuit Amsterdam en vliegen doe je met Cathay Pacific via Hong Kong. Cathay is een geweldige 5 sterren airline dus je zult je aanboord geen moment vervelen. Na aankomst in Denpasar zul je per transfer naar je hotel worden gebracht. Het 3 sterren en met een 7,6 beoordeelde Bumas hotel. Hier zul je verblijven op basis van logies en ontbijt. Het hotel zelf ligt in Sanur met het strand op maar 500 meter afstand. Het hotel heeft 2 zwembaden, een bar en een restaurant.

Een perfecte deal voor iedereen die op zoek is naar een Bali deal! Dit is echt een geweldige prijs aangezien Arke zelf met dit soort aanbiedingen nooit vakanties aanbied van meer dan 10 dagen en je nu gewoon 16 dagen op vakantie kunt gaan!

Artikelbild_Bali_Bucht_Strand

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

bali arke 16 dagen

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)