Het is me weer gelukt, een super aanbieding naar een super bestemming. Wie wil er nou niet 17 dagen op Bali doorbrengen voor een ongelofelijke €947! Op de site van Arke heb ik dat voor je gevonden. Met Cathay Pacidic ben je verzekerd van een comfortabele reis naar Bali. Vanuit je hotel wandel je zo de zee in, tenzij je liever bij de 2 zwembaden, 2 restaurants en 2 bars blijft. Ook het bruisende centrum van Kuta is heel dichtbij.

Eerst vlieg je met Cathay Pacific van Amsterdam naar Denpasar op Bali. Vandaar is er een transfer naar je accomodatie. Slechts een weg scheidt het complex van het strand! Winkels en het stadscentrum zijn ook op loopafstand. Er zijn 2 bars en 2 restaurants in het hotel, waar ook gala’s en thema-avonden worden georganiseerd. Ook kunnen er wellness-arrangementen worden geboekt. U zult u geen moment vervelen, maar wees er wel snel bij!

 Artikelbild_Bali_Strand_Boote

 

Ga hier naar de deal! Kijk hier voor meer deals!

bali

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)