Heb je altijd al eens naar Bali gewild? Deze zomer kan je je kans pakken! Ik heb net namelijk een geweldige aanbieding gevonden naar Bali: Je kan nu 3 weken verblijven op dit prachtige eiland voor maar €872!

Vertrekken doe je op kan op meerdere data in juni en enkele data in juli. Je vliegt vanaf Schipol met Malaysia Airlines naar Bali. Malaysia Airlines is een 5 sterren airline, waardoor je er vanuit mag gaan dat je genoeg comfort heb. Vanaf het vliegveld raad ik je aan een taxi te nemen of een luchthaventransfer te regelen bij het hotel. Je zal verblijven in het 3,5 sterren en met 95% beoordeelde Hotel Neo – Kuta, Jelantik. Dit hotel beschikt o.a. over een strandshuttle, een restaurant, een videotheek en gratis WiFi. Verblijven doe je op basis van logies.

Indonesië is een van de landen waar je echt eens geweest moet zijn, dus laat deze droom uitkomen. Boek deze vakantie snel, want de beschikbaarheid is erg beperkt!

Tanah Lot temple in sunset. Bali island

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Bali

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)